TARJOAN SEURAA, KOTIAPUA SEKÄ HOIVA-APUA, KOTIHOITOPALVELUT
VANHUKSILLE, YKSINÄISELLE SEKÄ LAPSIPERHEILLE 
(Päijät-Häme mm. Lahti, Orimattila, Vääksy, Nastola)

Oletko kuullut iäkkään vanhempasi tai tuttavasi surevan, kun kukaan ei enää kuuntele häntä tai kenelläkään ei ole aikaa keskustella hänen kanssaan. Kaikki hoitajatkin vain tulevat ja menevät sekä jättävät hänet yksin. Kunpa jollain olisi aikaa vaikka keittää kahvit ja juoda ne hänen kanssaan.

Tarjoan nimenomaan läsnäolevaa seuraa ja juttukumppania yksinäiselle, huonokuntoiselle vanhukselle tai muuten yksinäiselle seuraa kaipaavalle. Tulen avuksenne kun omaisten omat voimat eivät riitä tai aika on kortilla ja huono omatunto vaivaa.

Ota minuun yhteyttä ja sovitaan vaikka parin tunnin tarpeesta viikossa, niin sekin helpottaa yksinäisen tunnetta sekä saa tuntemaan itsensä tärkeäksi ja että välitetään. Usein riittää vaikka kerta tai pari viikossa.

Minulta voi pyytä apua niin juttuseuraksi kotiin kuin seuraksi erilaisiin tapahtumiin, konsertteihin, teatteriin, messuille jne. Voin käydä kaupassa ja auttaa kodin pikkuhommissa, silittää, pestä pyykkiä yms. Voin tulla kotihoitopalveluina tekemään ruokaa, vähän järjestelemään paikkoja yms.

Voimme tehdä yhdessä ja autan vanhusta kun hänen voimat ja taidot eivät enää riitä!

Voin olla myös tilapäisapuna kun lapsi sairastuu tai et voi jättää läheistäsi yksin tai joku muu äkillinen meno tulee, etkä saa apua. Voin tehdä sovittaessa myös yövuoroja.

Palvelut mm.

- ruuanlaitto, kotitekoista, joko tehdään yhdessä tai minä valmistan

- ihan juttuseura, peliseura, lukeminen, laulaminen jne.

- pukeutuminen ja autan riisumisessa, autan peseytymisessä

- auttaminen ulos lähtiessä ja ulkoiluseuraa

- asiointiapu, kauppa, apteekki, pankki, parturi, vaateostokset yms.
• kauppapalvelu muun palvelun ohessa, sis. ostoslistan teon, ostosten keräilyn, tavaroiden toimitus kotiin (ruokaostokset kotiin)

- kevyet kotisiivoukset tai sovittavissa mm. silittäminen, pyykkihuolto

- seura ja apu erilaisissa tapahtumissa mm. konsertit, teatteri, messut yms.

Hoivapalveluiden tarve voi olla jatkuvaa tai joskus tulee tilanteita,joissa ei yksinkertaisesti pärjää ilman lisäapua. Tällainen tilanne saattaa olla vaikka sairaalasta kotiuttaminen, jolloin liikkuminen, peseytyminen, siivous ja ruoanlaitto vaativat apua. Minä olen silloin käytettävissänne ja saanut nimenomaan hoiva-avustaja koulutuksen siihen.

Tuntipalkka lyhytkestoisissa palveluissa 28 eur/h, mutta voimme neuvotella hinnoista vielä erikseen. Katsotaan hinnat aina tilanteen mukaan. 

Hintoihin lisätään aina alv 24%, jotta lasku on verovähennyskelpoinen. Ja kannattaa hyödyntää myös kotitalousvähennys silloin kun se on mahdollista.

Ota yhteyttä niin mietitään mikä on sinun palvelujesi tarve ja hinnoitellaan palvelut kaikkia osapuolia miellyttäviksi. Joka 10. käyntikerta maksuton!

SOITA 044 580 3957 tai laita postia eija.pensasmaa@eipe.fi

Eija Pensasmaa