Ajankohtaista

Tällähetkellä työkentelen koko ajan Attendolla Kilpiäisten palvelutalossa, mutta teen mielelläni myös kotikäyntejä yksityisiin koteihin, jos aikataulut sopivat.

Olen valmistunut hoiva-avustajaksi 5.7.2018 Hyrian 
Hoiva-avustaja koulutuksesta Lahden toimipisteessä.

Koulutus koostui kahdesta lähihoitajan tutkinnon osasta:

Kasvun tukeminen ja ohjaus sekä
Kuntoutumisen tukeminen

ja lisäksi
Asiointipalvelu ja eritysryhmien avustaminen

Olin kasvun tukeminen ja ohjaus työssäoppimisjaksolla Onnimannin päiväkodissa ja sain erittäin paljon kiitosta lasten kanssa työskentelystä. Kuntoutumisen tukeminsen tutkinnon osan työssäoppimisjakson työskentelin Kilpiäisten Palvelukeskuksessa ja myös siellä olin hyvin pidetty sekä tulin hyvin toimeen erilaisten vanhusten kanssa. Kolmannen työssäoppimisjakson eli asiointipalvelu ja erityisryhmät, suoritin Kilpiäisissä Kangaskukkulan palvelutalossa, joka on kehitysvammaisten asumisyksikkö. Tykkäsin kovasti työskennellä myös tuossa Kangaskukkulan palvelutalossa ja toimin mielelläni asukkaiden kanssa. 

Hoiva-avustajat työskentelevät avustavissa tehtävissä esimerkiksi vanhuksille tai vammaisille tarkoitetuissa pavelutaloissa ja hoivakodeissa eli asumispalveluyksiköissä.Hoiva-avustajat voivat työskennellä myös kotihoidossa, jolloin työ tehdään asiakkaiden omissa kodeissaan. Myös tilapäisissä lastenhoitopalveluissa voin tulla avuksi.

Voit laittaa sähköpostia ja soittaa, niin mietitään kuinka pystyn auttamaan sinua? Otan mahdollisimman pian yhteyttä ja sovitaan ja suunnitellaan avuntarpeenne.

Terveisin 

Eipe, Eija Pensasmaa
eija.pensasmaa@eipe.fi

puh. 044 580 3957