Eipe
Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen aloittanut virallisen yritystoiminnan 7.1.2008 nimellä Eipe. Yrityksen nimi muodostui etu- ja sukunimestä ja Eipe -nimellä minua on kutsuttu Lahdessa jo kouluajoilta lähtien, joten nimi tuntui tutulta ja kotoisalta.

Olen lähtöisin Tampereelta, mutta jo vuonna -68 muutimme Lahteen ja olenkin asunut siitä lähtien täällä. Isäni oli viimeiset 40 vuotta  yrittäjä, joten jo lapsuudesta juontaa innostukseni yrittäjyyteen. Olen tottunut tekemään paljon töitä, enkä laske työtuntejani. Arvostan yrittäjiä sekä heidän kovaa työn tekoa. 

Parhaita puolia itsessäni uskon olevan asiakasystävällisyys sekä tulen hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Minusta on mukavaa tutustua erilaisiin ihmisiin ja kuuntelen mielelläni heidän tarinoitaan. Olen myös huumorintajuinen ja iloinen luonteeltani, joten uskon, että iloisuus välittyy myös asiakkaille.

Viime vuosien työkokemuksista mainittakoon mediatilan myynti esim. Taito käsityöalan lehteen. Lisäksi olen markkinoinut ja myynyt Lahdessa vuosikausia erilaisia myyntitapahtumia ja messuja, joista tunnetuimmat ovat esim. Kätevä käsityöalan messut ja TaitoHäme ry:n Wanhan ajan joulumarkkinat sekä aikaisempina vuosina Reippaan Naisten järjestämät Luomu-Lahti tapahtumat. LIsäksi mainittakoon joulun alla Lahden Keskustaeheytyksen kanssa yhteistyössä markkinoitu Keskustalon Joulutori sekä Lahden Joulukylä.

Viimeisimpinä olen työskennellyt Attendolla hoiva-avustajana ja sitä ennen asuntomyyjänä sekä tuote-esittelijänä. Nyt olen päättänyt ryhtyä auttamaan enemmän ikäihmisiä, sillä heidän palveluillaan on kovasti kysyntää ja olen aina halunnut auttaa ja olla vanhusten kanssa tekemisissä.
Myös tilapäiset lastenhoitojaksot tulevat kysymykseen.

Olen saanut koulutuksen nyt siis myös hoiva-alalle ja sitä ennen toimistoalalle, joten pystyn tekemään myös erilaisia toimistotöitä.  Myyntityö on siis jo lapsuudesta tuttua, koska olen lähes koko ikäni seurannut isäni mainos- ja liikelahjayrityksen toimintaa sekä hänen kaupankäyntiään. Lisäksi olen suorittanut yrittäjäkoulutuksen. Jo lapsuudessa osallistuimme myös yrityksemme toimintaan auttamalla isää esim. mainostekstien kaivertamisessa tai painamisessa mainostuotteisiin, koska yrityksemme on toiminut aina kotitiloissa. 
Lisäksi suoritin jokunen vuosi KiAT kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, jotta pystyin myymään asuntoja.

Harrastuksista mainittakoon aikaisemmin yhdistystoiminta esim. Lahden liike- ja virkanaiset ry sekä Kehitysvammayhdistyksen toiminta. Uusin "harrastus" hyväntekeväisyysjärjestö HOPE ry:n Lahden tiiimissä toiminta. 
Harrastan myös musiikkia laulaen, kuunnellen ja vähän pianoa soittelemalla. Käyn konserteissa sekä teatterissa aina kun mahdollista.
Myös liikunta on ollut rakas harrastus, mutta nyt valitettavasti jäänyt viime vuosina kiireiden takia taka-alalle vaikka olenkin aloittanut uudelleen vuosien jälkeen kuntosalilla käynnin.

Toivottavasti pystyn tulevaisuudessa auttamaan asiakkaitani heidän tarvitsemissaan palveluissa!

Miellyttävää yhteistyötä toivoen 

Lahdessa 7.1.2008 

Eipe

Eipen_kuva

Eija Pensasmaa